Eördögh Levente ma már debütálhat

Eördögh Levente ma már debütálhat volt csapata ellen a Dabas színeiben. A klub honlapján is beszámolt a fiatal védő érkezéséről.

Eördögh Levente

“A 22 éves Eördögh Levente is csatlakozott első csapatunkhoz

Lázár Tamást a Pénzügyőr elleni mérkőzés 19.percében sérülés következtében le kellett cserélni. Belső védőnk úgy fest, több hétre kiesett, így Dajka László stábjának új játékos leigazolásán kellett törnie a fejét, hogy védelmünket meg tudjuk szilárdítani.

A választás Eördögh Leventére esett, aki az elmúlt időszakban a DMTK (NB III) és Soroksár (NB II) mezét is viselhette, majd egy kurta-furcsa cigándi kitérőt követően került Dabasra. Amennyiben az edzői stáb úgy dönt, újdonsült védőnket már akár a vasárnapi, Dunaharaszti MTK elleni bajnoki mérkőzésünkön is pályára lehet küldeni.”

Forrás:fcdabas.hu

Leave a Reply

Lovas Zoltán

A cég alapítója. Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán kezdte közgazdász szakon. A sport iránti elkötelezettsége és szeretete miatt, azonban diplomáit az ELTE – n szerezte Sportmenedzser, valamint Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakokon.
Felelős vezetőként tudja, hogy a vállalat legnagyobb értéke a munkatársakban rejlik. Az ő kreativitásuk és szakmai tudásuk nélkülözhetetlen a sikerhez.