SZAKMAI KONCEPCIÓNK

A sportban legalább annyira fontos a jó menedzsment, mint egy vállalatnál. Az alapvető menedzsment tevékenységi területek: az elemzés, a tervezés. a megvalósítás, a hasznosítás és a követés nagy szakértelmet és odafigyelést igényelnek. Ezek a folyamatok nagyban hasonlítanak egy nagyvállalatéhoz. De a stratégiai, taktikai és operatív menedzsment folyamatok a sportban specializálódtak, hiszen a vállaltnál nagy ritkán találkozunk szezonális termékekkel, úgy mint egy sportszolgáltatás estében, ahol felkészülési – , verseny – és pihenési időszakok vannak.. • kreatív sportmenedzsment • Klasszikus sportmenedzsment • hazai és nemzetközi kapcsolatok

Tehetségkutatás

Célunk olyan tehetséges sportolók felkutatása, akik a sportban elérhetik a magyar élmezőnyt illetve a nemzetközi szintet a saját sportágukban.

Hosszú távú tervezés

Nagyon jól tudjuk, hogy az eredmények nem jönnek egyik napról a másikra. Sokszor évek hosszú munkája kell ahhoz, hogy valakiből élsportoló váljon, aki meg is tud élni a szakmájából.

Szakmai fejlődés

A mi feladatunk, hogy segítséget nyújtsunk a fejlődésükhöz, mint sportszakmai, mint üzleti szempontból.

Personal Brand kialakítása

Egy sportoló esetében a márkaépítés azaz a personal brand kiépítése növeli az ismertségét, a szponzorok támogatási kedvét és az anyagi bevételek növelését.

PLAYER AGENCY

Hiszünk abban, hogy a sportban legalább annyira fontos a jó menedzsment, mint egy vállalatnál. Az alapvető menedzsment tevékenységi területek: az elemzés, a tervezés. a megvalósítás, a hasznosítás és a követés nagy szakértelmet és odafigyelést igényelnek. De a stratégiai, taktikai és operatív menedzsment folyamatok a sportban specializálódtak, hiszen a vállaltnál nagy ritkán találkozunk szezonális termékekkel, úgy mint egy sportszolgáltatás estében, ahol felkészülési – , verseny – és pihenési időszakok vannak.

SZAKMAI ÉRDEKKÉPVISELET

Egy menedzser dolga, hogy a sportolóról a szó valódi értelmében gondoskodjon. Hiszen így nem kell mással törődnie, csupán a munkájával, az edzéssel. Egy ügynök objektív, empatikus, előrelátó kell, hogy legyen.

PERSONAL BRAND MARKETING

A sportszolgáltatást újabban nem csak szolgáltatásként, hanem mint brandként, azaz márkaként értelmezik a szakemberek. Ezért a marketing menedzsment elengedhetetlen a hiteles és sikeres márka kialakításához

KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

A mai világban a helyes kommunikáció nem lehetőség, hanem kötelesség. A közösségi média megjelenése óta az információ közlése hihetetlen módon felgyorsult. A hírek a facebook, twitter, youtube, stb. segítségével percek alatt eljutnak a világ legtávolabbi pontjára is. Ezt helyes kommunikációs stratégiaalkotással ki lehet használni, hogy az előnyünkre váljon. Ezért képeznek külön szakembereket erre a területre, hiszen ez egy kulcsfontosságú pillére a sikernek.

HAGYOMÁNYOS MANAGEMENT

A mai élsportolók élete nem könnyű. Nem minden a csillogásról és a pénzről szól, hiszen az emberi test teljesítőképességének határait feszegetik. Csak így tudnak eredményt elérni. Ez az életforma mára megköveteli a fokozott odafigyelést nemcsak magára az emberi testre, hanem a személyre is. Ezt a rendkívül összetett menedzsment folyamatot csak olyan szakemberek képesek átlátni, akinek ez a szakmájuk.

KREATÍV MANAGEMENT

Nem csupán a szponzor és a pénzforrás megtalálása az elsődleges célunk, hanem hogy arculatváltással, jó marketingkampánnyal, helyes kommunikációval és innovációs lehetőségekkel megnyerő új külsőt kapjon az ügyfelünk. Hiszen ezek nagyban megkönnyítik a szponzorok felkutatását is. Mindezek mellett tanácsadással is segítünk az üzletfeleinknek legyen szó költségcsökkentésről vagy másról.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Sportmarketing

A sportszolgáltatást újabban nem csak szolgáltatásként, hanem mint brandként, azaz márkaként értelmezik a szakemberek. Ezért a marketing menedzsment elengedhetetlen a hiteles és sikeres márka kialakításához.


Stratégiaalkotás


Médiaértékesítés


Tanácsadás


Marketing jogok értékesítése


Reklámfilm tervezés és gyártás


Rendezvényszervezés

Kommunikáció

A mai világban a helyes kommunikáció nem lehetőség, hanem kötelesség. A közösségi média megjelenése óta az információ közlése hihetetlen módon felgyorsult. A hírek a facebook, twitter, youtube, stb. segítségével percek alatt eljutnak a világ legtávolabbi pontjára is. Ezt helyes kommunikációs stratégiaalkotással ki lehet használni, hogy az előnyünkre váljon. Ezért képeznek külön szakembereket erre a területre, hiszen ez egy kulcsfontosságú pillére a sikernek.


stratégiai tervezésyoutube csatorna


facebook kampányok, alkalmazások

Lovas Zoltán

A cég alapítója. Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán kezdte közgazdász szakon. A sport iránti elkötelezettsége és szeretete miatt, azonban diplomáit az ELTE – n szerezte Sportmenedzser, valamint Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakokon.
Felelős vezetőként tudja, hogy a vállalat legnagyobb értéke a munkatársakban rejlik. Az ő kreativitásuk és szakmai tudásuk nélkülözhetetlen a sikerhez.